13. 2. 2009

Nový program - J-List

Vážení a milí, přináším horké novinky! Koruna sice oslabuje, ale i tak jsem se vám rozhodl dát další možnost, kde utrácet své těžce vydělané peníze!XD
J-List je japonský obchod, který se specializuje na vše pro otaku. Většinou není problém sehnat někde mangu, anime či figurky, z japonských obchodů jako CDJapan či Yesasia seženete i nějaké japonské specialitky, ale co třeba doujinshi? Co časopisy nebo třeba obento box? A co nějaký dobrý japonský péčko? Něco možná člověk ve výše zmíněných obchodech sežene, ale J-List toho nabízí opravdu hodně a navíc pohromadě.
Click now to visit J-List!
V první řadě se při vstupu na J-list musíte rozhodnout, jestli chcete vstoupit na 18+ verzi stránky (J-List), nebo jestli budete browsit v osekané verzi bez zobrazení věcí pro dospělé (JBox). A pak už si stačí jen vybírat... Ceny jsou uvedeny v USD, což je milé a navíc jsou stránky v angličtině, takže se tam každý lehce zorinetuje. Z řady kategorií zmíním třeba Japanese Magazines (včetně možnosti předplatného (i když to nabízí třeba i CDJapan, takže doporučuji pečlivě porovnat ceny...)), Dating-sim Games, Yaoi, Manga & Doujinshi, Adult DVDs, Traditional Japanese Items, Studying Japanese, Japanese snacks a mnoho dalších.
U každého předmětu je krom ceny uvedena i váha. To je důležité, neboť poštovné se počítá podle váhy. Nejlevnější SAL (economy airmail) stojí $2,80 za prvních 100 g a $1,20 za každých dalších 100 g.
Takový je ve zkratce obchod J-List. Nabízí věci, které neodmyslitelně patří k životu fanoušků mangy a Japonska a které jsou možná právě proto ve spoustě jiných obchodů opomíjeny, ačkoliv ve vlastním Japonsku je najdete na každém kroku. Věřím, že si tam jistě každý najde něco zajímavého, takže bude jen otázkou času, než uděláme první společný balíček^_~ Pokud budte mít jakékoliv dotazy, nebojte se mě zeptat^_~

J-List is a wonderful toybox of things from Japan - come see

0 comments:

 

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP