19. 9. 2009

Nový obchod - Book Depository

Po dlouhé době přidávám zase jeden nový obchod, který jsem se natrvalo rozhodl zařadit mezi plně podporované obchody. Jedná se o anglický obchod Book Depository. Objevil jsem ho díky Meraye, která si tam kupovala 5 mang, tímto jí děkuji za dobrý tip^_^
The BookDepository
Book Depository prodává knihy všeho druhu, mezi nimy i mangy. Ceny jsou trochu vyšší, než třeba u RightStuf, ale neplatí se žádné poštovné! V součtu to tedy většinou vyjde o trochu levněji než na RightStuf. Nemůže to konkurovat cenám mang na RightStuf, když je nějaká akce, ale oproti běžným cenám to obvykle vyjde o trochu míň. Zboží je odesíláno z Anglie, tudíž je u nás mnohem rychleji, tak do 14 dnů. Těch pět mang, které jsem předtím objednával, tak poslaly po jednom (tedy pět balíčků), takže i když je nějaká knížka dočasně nedostupná, tak nebrzdí ostatní.
Některé mangy vyšly v USA i ve Velké Británii, existují tedy dvě verze, pokud máte pochybnosti, jakou verzi Book Depository prodává, tak si to kdyžtak zkontrolujte podle ISBN. Já zatím narazil na samá americká vydání (i když to je britský obchod). Tak to jen tak pro doplnění... :-)
Pár lidí už tenhle obchod taky zkoušelo a zatím vše OK^_~ Obchod je to šikovný i na jiné knížky, než mangy. Objednávky přijímám neustále, jakmile budete něco chtít, tak dejte vědět.
The BookDepository

0 comments:

 

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP