20. 11. 2009

Get in the spirit to save!

Konečně! KONEČNĚ!! Na tuhle akci jsem čekal jak na smilování boží XD Ale hezky popořádku... V akci jsou DVD a mangy studia Media Blasters, Kitty Media a Tokyo Shock. Sleva je 40 % z Retail Price. Media Blasters vydává taková... jak bych to řekl... zajímavá anime. Namátkou vyberu třeba Moribito, Simoun, Angel Sanctuary, Berserk, Doujin Work, Eiken, Figure 17, Genshiken, Gokusen, Grenadier, Kashimashi, Kujibiki Unbalance, MKR, Midori no Hibi, Nighthead Genesis, Rurouni Kenshin, Samurai Deeper Kyo, Shura No Toki, Sentimental Journey, Strawberry Panic, Tweeny Witches, Golden Boy, Twelve Kingdoms... A pak taky spoustu shounen-ai*_* Třeba Loveless, Sukisho, Gakuen Heaven, Mirage of Blaze, Angel's FeatherI Shall Never Return, Princess Princess a pak i nějaký mangy. Přidružené studio Tokyo Shock vydává japonské hrané filmy a Kitty Media pak zase jen hentai (hmmmm... Erotická dobrodružství Toma Palečka...]:->) a yaoi (Boku no Sexual Harassment, Okane ja Nai, Sensitive Pornograph).
Jo a proč jsem na tuhle akci tak čekal? Protože Media Blasters vydává i Otoboku!!! XD Většina recenzí tohle anime zdrbala, ale mě se strašně líbilo^^; Crossdress FTW! No a jinak si dokoupím i chybějící díly Strawberry Panic, dvojku Okane ja Nai a určitě ještě několik dalších věcí.

Akce trvá do 30. 11. 2009. Objendávka 100% bude, tak se kdyžtak ozvěte, když se budete chtít s něčím přidat^_~
Jo a dvě věci nakonec... Hentai a yaoi objednám jen plnoletým, jestli vám je míň... tak si to nějak zařiďte, to už je mi jednoXD Druhá věc se také týká 18+ titulů. A sice že zaručuji plnou diskrétnost. Rozhodně nikde nebudu vykládat, že "ten a ten si koupil támhleto S-M hentai" (hehe, kdybyste věděli, co si objednávám já... no nic... obraťme list XD). Pokud si budete přát, tak vám na to udělám samostatný vyučtování, aby to nebylo společně s "normálníma" věcma a mohu zaslat i "do vlastních rukou"^_~

0 comments:

 

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP